Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nereye ödeniyor?, Plakaya yazılan geçiş ücreti nasıl ödenir?, HGS olmadan geçiş ücreti nasıl ödenir?, Osman Gazi köprüsünden HGS ile geçiliyor mu?, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ödenmezse ne olur?

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nereye ödeniyor?, Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz. HGS etiketiniz yok ise Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilmek için bilet almayı unutmayınız. Lütfen biletinizi kaybetmeyiniz.

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nereye ödeniyor?

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti nereye ödeniyor?, Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz. HGS etiketiniz yok ise Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilmek için bilet almayı unutmayınız. Lütfen biletinizi kaybetmeyiniz.

Plakaya yazılan geçiş ücreti nasıl ödenir?

Plakaya yazılan geçiş ücreti nasıl ödenir?, Osmangazi köprüsü nakit ödeme yönteminin kullanılabilir. Dolayısıyla OGS veya HGS bulunmadığı takdirde ise giriş ve çıkışlarda bulunan “NAKİT” gişelerini kullanabilirsin. Hali hazırdan bulunan HGS veya OGS hesaplarını kullanarak internet üzerinden hesabına para yükleyebilirsin.

HGS olmadan geçiş ücreti nasıl ödenir?

HGS olmadan geçiş ücreti nasıl ödenir?, Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

Osman Gazi köprüsünden HGS ile geçiliyor mu?

Osman Gazi köprüsünden HGS ile geçiliyor mu?, HGS Borcu Nasıl Ödenir? HGS sisteminden kaçak geçiş yapmışsanız, iki hafta içerisinde eğer yoksa HGS aboneliği açmalısınız. Ardından çeşitli banka kanalları veya PTT üzerinden borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ödenmezse ne olur?

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ödenmezse ne olur?, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti, HGS üzerinden ödeniyor. Bunun için de aracınızda HGS etiketinin bulunması gerekiyor.

Paralı yol ücretleri nasıl ödenir?

Paralı yol ücretleri nasıl ödenir?, Köprü ve tünellerden geçerken ise belirlenen tutarın mutlaka ödenmesi gerekir. Ödeme yapılmadığı takdirde ise kişiye aracın türüne bağlı olarak cezalar kesilir. Eğer ki bu ceza 2 hafta içerisinde ödenmezse o zaman bu ücret artış gösterir. HGS Kaçak Geçiş Nasıl Sorgulanır?

E devletten HGS ödenir mi?

E devletten HGS ödenir mi?, HGS etiketiniz bulunmuyorsa, girişte Nakit gişelerinden bilet alıp, çıkış gişelerinde biletinizi gişe görevlisine vererek sistem tarafından hesaplanan ücreti Kredi Kartı/Banka Kartı/Nakit olarak ödeyebilirsiniz. Gişelerde geri hareket etmek tehlikeli ve yasaktır.

HGS geçiş ücretini nasıl ödeyebilirim?

HGS geçiş ücretini nasıl ödeyebilirim?, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının e-Devlet'te hayata geçirdiği uygulamayla vatandaşlar artık HGS ve OGS borç ve bilgilerini görebilecek.

HGS borç ödeme hangi banka?

HGS borç ödeme hangi banka?, Merak etmeyin, borç ödemek de sorgulama yapmak kadar kolay. HGS kaçak geçiş borcunu geçiş ihlali sorgulaması yaptığınız PTT, Karayolları Genel Müdürlüğü sistemi ile ödeyebilirsiniz. Ayrıca anlaşmalı bankaların ATM'lerinden, mobil uygulamalarından ve internet bankacılığından da kolaylıkla ödeme yapabilirsiniz.

Ücretli yoldan geçtim ne yapmalıyım?

Ücretli yoldan geçtim ne yapmalıyım?, İhlali Geçiş Ödemeleri İçin Ziraat Bankası ve Halkbank Şubelerine Başvurabilirsiniz.

HGS olmadan geçiş yaparsak ne olur?

HGS olmadan geçiş yaparsak ne olur?, HGS Kaçak Geçiş Sonrasında Dikkat

Bu gibi sebeplerden dolayı; kaçak geçiş durumunda araç sahibine, 15 gün süre tanınır. 15 gün içerisinde araca ait bir hgs etiketi yok ise hgs etiketi alınmalıdır. Hgs etiketi var bakiye yok ise bakiye yüklemesi yapılmalıdır.


HGS yapıştırmaya gerek var mı?

HGS yapıştırmaya gerek var mı?, Bu durumda kaçak geçiş durumu söz konusu oluyor. HGS olmadan geçiş yapan araç sahibi 15 gün içinde HGS alır ve geçiş ücretini öderse herhangi bir ceza uygulanmıyor. 15 günlük süre geçtiği halde ödeme yapılmazsa ceza yaptırımı uygulanıyor.

1 Euro Kaç TL