Zargana Ne Demek

Zargana Ne Demek Zargana Ne Demek, Zargana argo ne demek?, Zampara ne anlama gelir?, Ucube ne anlama gelir?, Hafif çelimsiz ne demek?, Zargana gibisin ne demek?, Zargana ne yapar?, Hovarda kime denir?

Zargana Ne Demek



Zargana argo ne demek?

Argoda zargana; zayıf, çelimsiz insanlara denmektedir. Gerek fitness salonlarında gerekse sosyal medyada(TikTok, Instagram) çelimsiz, yani yağ ve kas kütlesi olmayan insanlara zargana dendiğini duymuşsunuzdur.

Zampara ne anlama gelir?

Aklı fikri kadınlarda olan ve sürekli kadınlarla ilgilenen, onların peşinde koşan erkekler zampara olarak bilinmektedir. Bu kişiler günümüzde aynı zamanda çapkın kelimesi üzerinden de ifade edilmektedir.

Ucube ne anlama gelir?

Ucube gösterisi, popüler kültürde "doğanın ucubeleri" olarak adlandırılan biyolojik nadirliklerin sergilendiği bir gösteridir.

Hafif çelimsiz ne demek?

İdeal kilosunun altında olan kişilere zayıf ya da çelimsiz denir. ''Dal gibi'', ''değnek gibi'' ve ''canlı cenaze'' gibi benzetmeler de zayıf insanlar için sıklıkla kullanılır.

Zargana gibisin ne demek?

Genelde çok zayıf, kemikli yapısı olan kişilerin biraz da sinirden et, yağ tutmadıklarına inanılır ve tanımlarken de "zargana gibi" deriz.

Zargana ne yapar?

Vücut yapılarının benzerliğinden olsa gerek, en büyük düşmanı kılıç balığıdır. Zargana balığı ve kılıç balığı, karşılaştıklarında birbirlerine zarar verme eğilimindedirler. Oldukça hızlı hareket edebilen bu balık türü, suyun yüzeyine sıçrayarak çıkabilir. Bu sayede, su yüzeyindeki küçük balıklarla beslenebilirler.

Hovarda kime denir?

İnsanlar arasında sürekli kullanılan bazı kelimeler bulunmaktadır. Bu kelimelerin ifade edilmesinde hovarda kelimesi dikkat çekmektedir. Halk arasında zevk uğruna para harcamalarında sınır olmayan insanlar olarak tabir edilmektedir.

Hovarda nedir ne anlama gelir?

[1] Yedirip içiren, içki sofrası kuran.

Pörç etmek ne demek?

Pöç nedir sorusuna verilecek en yalın cevap; dananın kuyruk sokumundan hazırlanan bir yemek olduğudur.

Soytarı nedir ne anlama gelir?

Dilimize Farsça geçmiş olan Soytarı kelimesi, ''sa'teri'' kökünden türetilmiştir. Sa'teri, taklit yapan, mizahi ve gülünç anlamına gelirken soytarı, taklit yaparak halkı eğlendiren kimse demektir. Hükümdarları ve kralları güldürmek için komik hikayeler anlatan kişilere de soytarı denir.

1 Euro Kaç TL